UA-17470720-3

Jump to content


Photo
- - - - -

SCSelectionCells not working in 5.1.1?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Gerald K.

Gerald K.

    Sr. Member

  • STV 5.0 Std
  • PipPipPip
  • 40 posts
Reputation: 5
Good

Posted 21 October 2015 - 12:54 AM

Hi all,

 

just tried to upgrade my app to STV 5.1.1 since it has two features I have been waiting for.

 

The problem now is that none of my SCSelectionCells show up anymore. Has something specific to SCSelectionCells been changed in this version? The cells are part of a SCClassDefinition and declared as SCPropertyTypeSelection within property definitions.

 

Btw. I can also replicate the issue by simply launching the default CoreDataSample App, the "category" selection cell doesn't show up.

 

Thanks,

Gerald



#2 Tarek

Tarek

    Forum Admin

  • Administrators
  • 3670 posts
Reputation: 452
Popular

Posted 21 October 2015 - 05:04 AM

Thank you very much for reporting Gerald.

 

This is an "if statement" typo bug (SCTableViewSection.m line 923) that ignores selection cells when their property's data type is NSString, which is why it seemed to be working fine in our tests (we actually now need to add tests for all possible selection data types). We'll be issuing an urgent fix today.

 

Please accept our apologies for that.



#3 Gerald K.

Gerald K.

    Sr. Member

  • STV 5.0 Std
  • PipPipPip
  • 40 posts
Reputation: 5
Good

Posted 21 October 2015 - 06:14 AM

Thanks for your fast response Tarek. Will report back when I test the fix.



#4 Gerald K.

Gerald K.

    Sr. Member

  • STV 5.0 Std
  • PipPipPip
  • 40 posts
Reputation: 5
Good

Posted 21 October 2015 - 10:32 PM

I have tested Version 5.1.3 and can report that everything is working again :)

 

Thanks Tarek


  • Tarek likes this

#5 Tarek

Tarek

    Forum Admin

  • Administrators
  • 3670 posts
Reputation: 452
Popular

Posted 22 October 2015 - 06:18 AM

Thanks for reporting Gerald :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users